Boomkwekerij van de Bunt in Nijkerkerveen

Boomkwekerij van de Bunt: Kleinschalig en gemoedelijk.

Over Boomkwekerij van de Bunt

Boomkwekerij van de Bunt valt onder de rubriek kwekerij uit Hilversum.

Boomkwekerij van de Bunt is een bomenkwekerij met een groot assortiment aan diverse bomen en planten. De boomsoorten die Boomkwekerij van de Bunt u kan aanbieden ziet u hieronder terug:

- Vruchtbomen (ook in leivorm diverse soorten en maten).

- Leibomen.

- Vele soorten en maten loofbomen zowel voor de grote als de kleine tuin.

- Op stam ge├źnte bolbomen.

- Dakbomen (parasolbomen).

Naast deze bomen kan Boomkwekerij van de Bunt u diverse vaste planten, varens, siergrassen, kruidenplanten en bamboe aanbieden. Van deze planten kan Boomkwekerij van de Bunt u 2500 soorten aanbieden. Deze soorten zijn niet allemaal op voorraad maar kunnen natuurlijk wel besteld worden. De levertijd zal ongeveer 1 week zijn.

Het aanbod aan planten en bomen kunt u op de website terug zien. Naast het aanbod aan planten en bomen kan Boomkwekerij van de Bunt ook diverse tuinwerkzaamheden bij u op locatie verzorgen.

Voor meer informatie kunt u de website bekijken. Heeft u een vraag? Schroomt u dan niet om contact op te nemen. Boomkwekerij van de Bunt staat u graag te woord.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Boomkwekerij van de Bunt uit de rubriek kwekerij uit Hilversum is gevestigd aan de Laakweg 17 in Nijkerkerveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-51590370.

Diensten en producten voor kwekerij

Trefwoorden die horen bij Boomkwekerij van de Bunt zijn o.a. :