Body-Pitstop in Hilversum

Wil jij ook je levensstijl drastisch veranderen, maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken. Neem dan contact op met Elvira Zwanikken van Body-Pitstop.

Over Body-Pitstop

Body-Pitstop valt onder de rubriek gezondheidscentrum uit Hilversum.

Mijn naam is Elvira Zwanikken. Het gezicht achter Body-Pitstop. Als natuurgeneeskundig therapeute ook wel bekend als gezondheidscoach help ik u graag bij eventuele gezondheidsklachten en emotionele ondersteuning.

Bij mij in de praktijk kunt u terecht voor Bio Resonantie behandelingen. Het lichaam heeft een groot zelfgenezend vermogen. Door middel van deze behandeling kunnen allergenen worden geneutraliseerd en eventuele ziekteverwekkers worden behandeld.

Ik ga door middel van een controle van het lichaam met behulp van een meting met het Asyra Pro systeem, het invullen van een vragenlijst en een intake gesprek in kaart brengen hoe uw lichaam functioneert. Op deze manier kunnen we een duidelijk plan van aanpak maken.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u terecht op de website of neem contact op via de contactgegevens. Ik sta u graag te woord!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Body-Pitstop uit de rubriek gezondheidscentrum uit Hilversum is gevestigd aan de Zeverijnstraat 6 in Hilversum. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 035-7602260.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij Body-Pitstop zijn o.a. :