Blije Hormonen in Hilversum

Jouw hormonen in balans door leefstijlaanpassing

Over Blije Hormonen

Blije Hormonen valt onder de rubriek coaching in Hilversum.

Sonja van den Akker is de drijvende kracht achter Blije Hormonen. Na jarenlang zelf verschillende klachten gehad te hebben, waar helaas nooit een oorzaak voor te vinden was via de reguliere weg. Nadat ik de suiker uit mijn voeding schrapte was er een duidelijke verbetering, maar de echte verbetering kwam nadat ik ook de gluten wegliet. Dit gaf een duidelijke verbetering van mijn energielevel. Naast het weglaten van de suiker en gluten heeft ook het eten van onbewerkte voeding mij geholpen (meer vitamines en mineralen). Om geheel hormoonfactorproof te eten heb ik ook de zuivel weggelaten, maar dit is niet voor iedereen noodzakelijk. Het is een kwestie van uitproberen of dit voor jou werkt.

Mocht je 1 of meerdere van onderstaande (voedingsgerelateerde) klachten herkennen, dan wil ik je graag helpen uitzoeken waar bij jou het probleem zit en je wegwijs maken in de wereld van gezonde voeding. We kunnen dan aan de hand van een uitgebreide anamnese samen zoeken naar de oorzaak van jouw klachten en er aan gaan werken om dit te verbeteren of zelfs geheel op te lossen.

- Burn-out

- Candida

- Depressie

- Diabetes Type II

- Endometriose

- Hoge bloeddruk

- Hoofdpijn en migraine

- Hypoglykemie

- Kortademig bij inspanning

- Onverklaarbare vermoeidheid

- Overgangsklachten

- Overgewicht

- PCOS (Polycysteus Ovarium Syndroom)

- PDS (Prikkelbare Darm Syndroom)

- PMS (Premenstrueel Syndroom)

- Postnatale depressie

- Slaapproblemen

- Stress

- Trage of snelle schildklier

Blijf niet langer met klachten lopen, maar neem geheel vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie of een gratis intakegesprek.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Blije Hormonen uit de rubriek coaching uit Hilversum is gevestigd aan de Floris Vosstraat 28 in Hilversum. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-38440751.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Blije Hormonen zijn o.a. :