Beautiful Soul in Hilversum

Beautiful Soul: Voor een knipbeurt, een massage of een Reiki behandeling.

Over Beautiful Soul

Beautiful Soul valt onder de rubriek massage uit Hilversum.

Wil je jouw haar laten knippen, een ontspannende massage of een Reiki behandeling? Dan bent u bij Beautiful Soul helemaal op het juiste adres. Ook kunt u op zondag bij ons terecht voor een heerlijke behandeling.

Bij ons word je in alle rust geknipt. Je krijgt 1 op 1 aandacht want je bent de enige klant. Dus er is ook geen herrie van föhns, harde muziek en andere pratende mensen. Ik vind het erg belangrijk dat je krijgt wat je wilt. Een puntje knippen is dan ook echt een puntje. We bespreken samen je wensen dan ook uitgebreid. Ook kunt u geknipt worden in een soort menu, waarbij dan een heerlijke massage bij in zit.

Ook worden er heerlijke massages aangeboden. Je moet even helemaal niks en gewoon lekker genieten. Van warme olie, zacht muziekje en volledige aandacht alleen voor jou. Wij bieden 3 verschillende massages aan: - Deep tissue massage: Dit is een behandelingen voor klachten aan je rug, nek en schouders. Hierbij wordt er diep in de spieren gemasseerd. - QI Touch Massage: Dit is een zachte massage die gecombineerd wordt met Reiki. De ontspanning van massage en de energie van Reiki. Zo krijg je het beste van beide. - Ontspanningsmassage: De hele achterkant van het lichaam wordt zacht gemasseerd met natuurlijke oliën. - Hoofdmassage: Naast een ontspannend gevoel, is een hoofdmassage ook goed voor je hoofdhuid en haar

Wilt u graag meer informatie? Neem dan eens een kijkje op onze website. Voor verdere vragen kan er natuurlijk ook altijd even contact met ons worden opgenomen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Beautiful Soul uit de rubriek massage uit Hilversum is gevestigd aan de Bodemanstraat 53 in Hilversum. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-49321287.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Beautiful Soul zijn o.a. :