Aknarda uitvaartdiensten in Hilversum

Aknarda uitvaartdiensten; persoonlijke aandacht, begeleiding en ontzorging bij een overlijden.

Over Aknarda uitvaartdiensten

Aknarda uitvaartdiensten valt onder de rubriek uitvaartverzorging uit Hilversum.

Aknarda uitvaartdiensten biedt persoonlijke aandacht, begeleiding en ontzorging bij een overlijden aan.

Wij hebben de kennis in huis om al uw vragen te beantwoorden maar bovenal u ter zijde te staan bij de actieve begeleiding voor- tijdens een overlijden en uitvaart. Ook als het gaat om de laatste verzorging van de overledene.

Wij zijn een traditionele uitvaartonderneming. Naast de traditionele uitvaarten bieden wij ook budget crematies en begrafenissen gecombineerd met thuisopbaringen aan. Maar ook complete uitvaartdiensten op het water al varend op een nostalgisch schip uit 1887.

Wij verzorgen diverse uitvaarten. In tegenstelling tot veel andere uitvaartondernemers verzorgen wij deze uitvaarten tegen een laag aannametarief (inclusief voor en nazorg).

De diensten die wij aanbieden zijn overledenenzorg, uitvaarten en crematies. Ook bieden wij binnenkort de mogelijkheid om binnen het verzorgingsgebied Amersfoort en Soest gebruik te maken van 24 uur Kamers. Meer informatie hierover ziet u op de website terug.

Ook kan er vervoer worden geregeld door Aknarda uitvaartdiensten. Meer informatie treft u aan op http://www.aknarda-uitvaartdiensten.nl. Heeft u een vraag? Schroomt u dan niet om contact met ons op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Aknarda uitvaartdiensten uit de rubriek uitvaartverzorging uit Hilversum is gevestigd aan de Van Riebeeckweg 43b in Hilversum. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 035-7440118.

Diensten en producten voor uitvaartverzorging

Trefwoorden die horen bij Aknarda uitvaartdiensten zijn o.a. :