1metjezelf-coaching in Hilversum

Verbinden op een dieper niveau.

Over 1metjezelf-coaching

1metjezelf-coaching valt onder de rubriek coaching in Hilversum.

1metjezelf-coaching is gespecialiseerd in relatiecoaching en is voornamelijk gericht op het versterken van de verbinding met je eigen ik. Je kunt namelijk pas gelukkig worden met iemand anders als je van jezelf houdt! Door in verbinding te komen met jezelf leer je namelijk ook de verbinding met de wereld aan te gaan! Ik begeleid je graag verder in deze zoektocht binnen het proces van persoonlijke groei, indien nodig met jouw partner.

Wanneer relatiecoaching?;

* Is hij/zij de juiste partner voor mij? * Ben ik gelukkig in mijn relatie? * Ben ik ontevreden over mezelf? * Ben ik blij met mezelf? * Durf ik mezelf te zijn? * Doe ik wat mij echt gelukkig maakt? * Luistert mijn partner nooit naar mij? * Loop ik op mijn tenen?

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

1metjezelf-coaching uit de rubriek coaching uit Hilversum is gevestigd aan de Schapenstraat 71 in Hilversum. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-27862472.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij 1metjezelf-coaching zijn o.a. :