Open dag Bewustzijnscentrum Bala

Van onrust naar Rust

Datum : 15 november 2020
Locatie : Trompstraat 1 te Huizen

Ervaar tijdens de open dag in een korte sessie van 15 min. hoe lichaam en geest ontspannen. Het ontvangen van universele energie maakt dat innerlijke weerstand minder wordt en de levensenergie automatisch vrijer kan stromen.

Als geschoold energetisch therapeut & soulhealer behandel ik met Reiki, Soul Body Fusion en TAO hands. Deze combinatie van energie├źn zorgt voor een krachtige helende werking op zowel mentaal, emotioneel, spiritueel als fysiek vlak. De geldende COVID-19 regels worden uiteraard gevolgd. De energie wordt sowieso gekleed ontvangen, liggend op de behandeltafel of op afstand zittend in een stoel. Contact met gezicht en handen wordt vermeden. Ontsmettingsmiddelen zijn voorhanden en waar nodig zal ik een mondkapje dragen. Als je van de behandeltafel gebruik wilt maken neem dan s.v.p. zelf een groot kleed mee waar je op kan liggen.

Het kan zijn dat tijdens de sessie zich iets laat zien wat aandacht behoeft, een specifiek thema in je leven wat klaar is om opgelost te worden. Als dat gebeurt ontvang je tevens praktische handvatten om gericht hiermee om te gaan.

Ik ontmoet je graag de 15e. Er zijn blokken van een half uur waarop je kunt inschrijven.

Tot dan.

Peggy van STRALEN

Meer informatie over Van Stralen